Machinewinkel.nl  Met het grootste aanbod.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Machines en toebehoren boven de 400,00 euro, worden gratis geleverd in de hele Benelux.

Hydraulischepersen

Een Hydraulischepers, machinepers of werkplaatspers is een werktuig dat een hoge druk uitoefent op een voorwerp of op materiaal dat erin wordt gebracht. Persen kunnen verschillende toepassingen hebben.

CAT 520 werkplaatspers 20-ton - vloermodel

  • Voor meer informatie

CAT 83010 TS werkbankpers 10-ton - tafelmodel

  • Voor meer informatie

Motorische hydraulische pers. 50-ton

  • Voor meer informatie

Hydraulische pers. 75-ton

  • Voor meer informatie

Hydraulische pers. 50-ton / PPH50B

  • Voor meer informatie

In de metaalbewerking worden persen gebruikt om metaal (vaak staal) te bewerken door de vorm en interne structuur te veranderen. Deze bewerking is een vormgevingstechniek. Persen brengen druk over door middel van hulpenergie en krachtoverbrenging op een materiaal, dat daardoor wordt vervormd. Deze bewerking werkt ook voor thermoplastische kunststoffen, die bij verhoogde temperatuur worden vormgegeven. Dit proces wordt thermovormen genoemd.

Bij afvalverwerking worden persmachines gebruikt om het afval te verkleinen. Dit kan bijvoorbeeld bij papier, karton, blik, plastic folie en restafval. Vaak wordt het afval samengeperst tot zogenoemde balen.

Bij de verwerking van grondstoffen worden persen gebruikt om vloeistoffen uit vruchten en zaden te winnen. Zo gebruikt men een wig pers om olie uit zaden te slaan en een wijnpers om het sap uit druiven te persen.

Persen worden onderscheiden naar de vorm van aansturing (handmatig, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch) of naar de structuur of het doel van de pers.

Hydraulischepers kopen Machinewinkel.nl heeft een groot aantal verschillende type’s hydraulischepersen voor u in het assortiment opgenomen. Het gaat te ver om elk type hier individueel te beschrijven. Voor een volledige productomschrijving en de technische specificaties van elke type verwijzen wij u door naar de machine van uw interesse.

Hydraulischepers kopen

Machinewinkel.nl heeft een groot aantal verschillende typen Hydraulischepersen voor u in het assortiment opgenomen. Het gaat te ver om elk type hier individueel te beschrijven. Voor een volledige productomschrijving en de technische specificaties van elke type verwijzen wij u door naar de machine van uw interesse.

Hoewel wij er alles aan gedaan hebben om zo volledig mogelijk te zijn in onze informatievoorziening, kan het natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft. Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.