Machinewinkel.nl  Met het grootste aanbod.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Machines en toebehoren boven de 400,00 euro, worden gratis geleverd in de hele Benelux. 

Garagepers, Werkplaatspers

Van alle werkplaatspersen is de werkplaatspers handbediend nog steeds één van de meeste geliefde varianten. Het is dan natuurlijk niet vreemd dat machinewinkel.nl u een ruim assortiment van de werkplaatspersen te bieden heeft. Het volledige aanbod hebben wij voor u klaarstaan in onze webwinkel.

CAT 83010 TS werkbankpers 10-ton - tafelmodel

  • Voor meer informatie

CAT 520 werkplaatspers 20-ton - vloermodel

  • Voor meer informatie

Hydraulische pers. 50-ton / PPH50B

  • Voor meer informatie

Hydraulische pers. 75-ton

  • Voor meer informatie

Motorische hydraulische pers. 50-ton

  • Voor meer informatie

Voordelen van de werkplaatspers, garagepers

Deze specifieke variant van de werkplaatspers heeft u een aantal voordelen te bieden. Eén van deze voordelen is dat deze machine eenvoudig in het gebruik is. Daarbij is het met deze machine mogelijk om heel nauwgezet en precies te werken. Dit komt door de praktische voet en handbediening waarmee u volledige controle over de pers heeft. Uiteraard is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werken met machines als deze en over dit aspect is dan ook bij deze specifieke werkplaatspersen tot in detail nagedacht. Zo is stabiliteit gegarandeerd en vanzelfsprekend voldoet ook de werkplaatspers handbediend aan alle wettelijke eisen en normen.

Capaciteit werkplaatspers, garagepers

De capaciteit van een werkplaatspers geeft aan tot welk gewicht u deze machine maximaal kunt belasten. Aansluitend op bovenstaande is het uitermate belangrijk dat u deze maximale belasting niet overschrijdt. Kies daarom liever een werkplaatspers die iets meer capaciteit aan kan in plaats van er één aan te schaffen waarbij u twijfelt of de capaciteit ervan voldoende is voor de werkzaamheden in uw garage of werkplaats. De capaciteit van elke werkplaatspers hand en voetbediend vind u bij de technische specificaties als onderdeel van de productbeschrijving.

Machinewinkel.nl, uw groothandel in metaal en hout bewerkingsmachines!

Machinewinkel.nl is al vanaf 1997 een toonaangevende speler in de markt van gereedschappen, machines en werkplaatsinrichting. Dagelijks laten wij zien dat kwaliteit absoluut niet duur hoeft te zijn. Wij voeren louter en alleen merken die een uitstekende reputatie hebben en waarop u blindelings kunt vertrouwen. Naast kwaliteit van onze artikelen en producten is ook de kwaliteit van onze service iets wat wij u graag onder de aandacht brengen. Zo staat onze klantenservice voor u klaar, zowel voor het beantwoorden van vragen als voor het met u meedenken. machinewinkel.nl is dan ook graag voor u totaalleverancier. Neemt u dan ook, geheel vrijblijvend, eens contact met ons op.