Machinewinkel.nl  Met het grootste aanbod.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Machines en toebehoren boven de 400,00 euro, worden gratis geleverd in de hele Benelux. 

Beton ijzer schaar

Een betonschaar is een werktuig dat is bedoeld om gehard metaal, bijvoorbeeld stalen kettingen en staven, door te knippen.

Door de lange steel en een extra hefboomoverbrenging kan men er grote knipkrachten mee uitoefenen. In de bouw wordt hij gebruikt om de stalen staven, die in gewapend beton toegepast worden als wapening, op maat te knippen. Om die reden wordt hij "betonschaar" (oorspronkelijk "betonijzerschaar") genoemd. De tang wordt eveneens gebruikt voor het knippen van boutstelen, kettingschalmen en dergelijke tot een middellijn van circa 10 mm. Naar zoeken springen.

Betonijzerschaar BIR 50-22

  • Voor meer informatie

Betonijzerschaar BIR 50-26

  • Voor meer informatie

Ook een boutenschaar, een groot formaat tang, wordt betonschaar genoemd.

Betonijzerschaar kopen

machinewinkel.nl heeft een groot aantal verschillende typen betonijzerscharen voor u in het assortiment opgenomen. Het gaat te ver om elk type hier individueel te beschrijven. Voor een volledige productomschrijving en de technische specificaties van elke type verwijzen wij u door naar de machine van uw interesse.

Hoewel wij er alles aan gedaan hebben om zo volledig mogelijk te zijn in onze informatievoorziening, kan het natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft. Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.