Machinewinkel.nl  Met het grootste aanbod.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Machines en toebehoren boven de 400,00 euro, worden gratis geleverd in de hele Benelux.

Buigmachine of pijpenbuigmachine

Machinewinkel.nl levert de standaard buigmachines met een buigcapaciteit tot 76mm. Een aantal modellen is zijn uitgevoerd als portable machine. de maximale capaciteit van de portable buigmachines is 42mm. De grotere uitvoeringen zijn voorzien van wielen en een tilbeugel waardoor de machines toch eenvoudig te verplaatsen zijn.

Hydraulische pijpenbuiger 2" CAT 2212

  • Voor meer informatie

Bernardo universeel buiger UB 40

  • Voor meer informatie

Draagbaar buigtoestel 1040

  • Voor meer informatie

Bernardo universele hoekenbuiger WB 200

  • Voor meer informatie

Universele buigmachine Super 1010 / UB10

  • Voor meer informatie

Bernardo universele hoekenbuiger WB 100

  • Voor meer informatie

Buig- en strektoestel SSG 16

  • Voor meer informatie

Buig- en strektoestel SSG 12

  • Voor meer informatie

Doornbuigmachine

Naast de standaard buigmachines zijn er ook ook doornbuigmachines. Met een doornbuigmachine is het mogelijk om dunwandige buis te buigen met een minimale vervorming in de gebogen bocht. De doornbuigmachine is leverbaar met een eenvoudige besturing voor de programmering van diverse bochten achter elkaar.

Werking buigmachine

De buigmachines zijn voorzien van een zeskant waar een buigijzer (buigmal) op geplaatst kan worden. Het buigijzer is voorzien van een meenemer die de te buigen pijp meeneemt. Een buigschoen zorgt ervoor dat de pijp tijdens het buigen goed in het buigijzer gedrukt wordt. Tijdens het buigproces draait het buigijzer en blijft de buigschoen op de vaste positie. Het materiaal wordt als het ware de bocht in getrokken. Het wisselen van de buiggereedschappen gaat zeer eenvoudig en snel.

Buigmachine kopen

Machinewinkel.nl heeft een groot aantal verschillende typen buigmachines voor u in het assortiment opgenomen. Het gaat te ver om elk type hier individueel te beschrijven. Voor een volledige productomschrijving en de technische specificaties van elke type verwijzen wij u door naar de machine van uw interesse.

Hoewel wij er alles aan gedaan hebben om zo volledig mogelijk te zijn in onze informatievoorziening, kan het natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft. Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.